Econologist gaat van start!

Share Button

Maandenlang heb ik dag in dag uit tips verzameld met de hoop die ooit te kunnen delen op een blog. Tips waarmee ik bewijs dat ecologisch leven helemaal niet moeilijk of duur hoeft te zijn. Na veel uitstel en hard zwoegen is het eindelijk zo ver: Econologist is geboren!

Hoe het allemaal begon en wat de filosofie van Econologist is kun je allemaal hier lezen.

Ik hoop dat ik met Econologist een inspiratie kan zijn. Een inspiratie om na te denken over de manier waarop we allemaal consumeren en vooral een inspiratie om effectief tot actie over te gaan. Je zal zien dat heel veel tips gaan over gewoontes doorbreken, gewoontes waar we nooit bij stilstaan. Gewoontes waarvan de grootste stap om ze te doorbreken genomen is door erover na te denken.

Ik ben nu al een jaar dag in dag uit mijn levensstijl aan het veranderen (de ene dag wat meer dan de andere geef ik gerust toe) en ik voel me oprecht beter, gelukkiger. Het voelt niet als een inspanning, iets wat ik moet doen. Het komt gewoon vanzelf en ik ben ervan overtuigd dat je dat gevoel snel ook zult ervaren.

En vergeet niet: Het grootste verschil maken we samen. Vertel iedereen die je kent over Econologist. Deel tips met mensen in je vriendenkring of ga in dialoog op de Econologist blog, Facebook of Twitter pagina.

Heel veel leesplezier!

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>